ervaring

  • Atie Blaas

    Hallo, Ik heb afgelopen vrijdag het accoord gekregen voor een scootmobiel via de WVG. binnenkort krijg ik een oproep van Welzorg en kan ik er een uit gaan zoeken

    Ik heb geen ervaring met een scootmobiel . Ik zit nu 1,5 jaar in een rolstoel , na een knie operatie, maar het zit er niet in dat ik nog kan fietsen en lang lopen dus heb ik de knoop doorgehakt en heb er een aangevraagd, Ik wil mijn vrijheid en zelfstandigheid terug, mijn man en kinderen rijden mij wel overal naar toe maar ik wil niet afhankelijk zijn, dat is leuk als het tijdelijk is maar niet voor altijd.

    nu zie ik op de site van Welzorg 3 soorten staan en nu is tevens mijn vraag , weet iemand of je ook een andere kan bestellen, heb nl een hele mooie gezien en die staat niet op de site van Welzorg. Verder zou ik best wel eens willen weten of er meerdere mensen zijn die net als ik nog maar begin 40 zijn. Als ik hier in mijn woonplaats Oosterhout kijk is de gemiddelde leeftijd aanzienlijk hoger.

    groeten

    Atie Blaas

  • Peter van Driel

    bel eens met VitaNed, zij zijn gespecialiseerd in het leveren van dergelijke apparaten, en kunnen je vrijblijvend op de hoogte houden. Kennissen van me zijn zeer tevreden over hen.

    Tel: 0184-679420

  • A. Voorwinden

    Ik heb een Strider Maxi staan, met extra vering. KIjk even op www.vitaned.nl

    Groeten Arjan.

  • Thecla

    Hallo Atie. Nou meid, je bent de enige zeker niet hoor!! Ik ben 3 jaar geleden op een lullig blokje speelgoed van mijn zoontje gaan staan, bleef vrij onelegant in de krabpaal van de kat hangen en loop sindsdien met een kapotte voet rond.

    Door allereerst verkeerde diagnose en lang doorlopen blijkt de hele middenvoet aan diggelen te zijn, ben hiervoor net voor de derde keer in 1,5 jaar tijd in Almere geopereerd (ik woon zelf in Apeldoorn). Ook voor mij geldt: ik moet er maar eens aan, die scootmobiel. Het zal nooit meer worden zoals het was. Ik ben nu 44.

    In almere wist een verpleegster te vertellen dat haar moeder ook al jaren in een scootmobiel zit en die is 41. Dus kop op, leve de lol en scheuren met die hap!!

    Ik heb net een proefritje gemaakt en zit te wachten tot er een scootmobiel voor mij vrijkomt. Weet je waar ik het meest van genoot toen ik er voor het eerst op zat?

    De geruisloze electromotor, het geluid van buiten (zelfs in een drukke woonwijk), de frisse wind in mijn gezicht en de geur van natte bladeren. Heerlijk. En al heb je haast, (zoals ik zegt de stresskip) je kunt lekker toch niet hard. Super.

    Ik verheug me er op, en ik hoop jij ook..groetjes en veel plezier. Thecla

  • atie Blaas

    Hallo allemaal

    sinds 2 weken ben ik in het bezit van een scootmobiel, de Winner. een elegant karretje in de mooie kleuren zilvergrijs/Blauw

    Ik ben er superblij mee!!!!!! toen ik hem net kreeg en voor het eerst alleen, sinds 1,5 jaar!, naar de supermarkt kon om boodschappen te doen voelde ik mij als een koningin!!ik had de neiging om de tros bananen terug te leggen en ze een voor een te gaan kopen.

    van mijn man heb ik een mp3 spelertje gehad voor 1 oor zodat ik het verkeer nog goed hoor en ik ben iedere dag weg!! ik ben er supertrots op en de drempel die ik eerst nog voelde en de twijfel zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Nu krijg ik ook van iedereen super enthousiaste reacties . maar inderdaad , geen geluid, de wind weer in je haren voelen geweldig, Ik voel mij in de scootmobiel veel minder invalide dan als ze mij voortduwen in de rolstoel!!! een aanrader voor iedereen

    groeten

    Atie Blaas

  • Richard van den Heuvel

    Beste Atie,

    Zelf heb ik een Sterling Elite XS, ook bij Welzorg vandaan. Ik ben er helemaal tevreden mee, voornamelijk door de goede rij eigeschappen en de hand besturing. Door mijn reuma kan ik namelijk niet goed mijn vingers gebruiken, maar wel met mijn hele hand de scooter besturen. De Sterling is van Sunrise Medical (www.sunrisemedical.nl).

    Groeten Richard

  • yolanda

    Ik ben 44 en rijd sinds kort ook scootmobiel. Eindelijk vrijheid. In mijn woonplaats Maastricht is de gemiddelde leeftijd ook een stuk hoger, ik zeg wel eens gekscherend dat ik volgens mij de jongste scootmobiel rijder ben van de stad.

    Welzorg heeft inderdaad maar 3 merken/soorten. Je kunt wel een andere uitzoeken maar als hun daar geen “contract” mee hebben gaat het feest niet door. De medewerkers van de welzorg zoeken een scootmobiel die het beste bij jou past. Ik heb een Pride Luna. Makkelijk te bedienen, gaat 15 km/u en 20 tot 30 km ver. Hangt ervanaf hoeveel heuvels je overgaat.

    Ik wil je feliciteren en geluk wensen met je scootmobiel, geniet er van!!

  • Lori

    Ik heb sinds ongeveer 3 weken een scootmobiel. Ik vind het eng, ik zit zo onzeker op met al die hobbeltjes, heuveltjes dat ik het gevoel krijgt dat het niet goed gaat.

    Daarom ben ik opzoek naar scootmobielrijders in Amsterdam waar ik mee kan oefenen en rond rijden, zou ook gezelliger zijn.

    Omdat ik nog moeite hebt om mijn berperkingen te accepteren heb ik tegenstrijdig gevoelens over, ik ben wel mobieler en zelfstandig en de andere kant vind ik het erg dat het zo ver is dat ik het nodig hebt. Ik ben 40+.

    Groetjes en vind dit een prima site met veel informaties waar ik opzoek was gevonden.