Gebruikt u een rolstoel, scootmobiel, trippelstoel of een rollator, om u te verplaatsen? Wat voor mobiliteitshulpmiddel u ook gebruikt of zoekt, u wilt er zoveel mogelijk profijt van hebben. Uw mobiliteitshulpmiddel moet in alle opzichten goed zijn: een goede kwaliteit en praktisch goed bruikbaar. Het moet uw probleem (ten minste voor een deel) oplossen en bijdragen aan de kwaliteit van uw leven.

Om onze mobiliteitshulpmiddelen en de bijbehorende diensten te verbeteren willen we een panel van gebruikers opzetten. Via dit panel wordt de deelnemer 1 tot 2 maal per jaar een aantal vragen over mobiliteitshulpmiddelen gesteld. Immers, niemand anders dan u zelf is beter in staat om de kwaliteit, veiligheid en bruikbaarheid van onze mobiliteitshulpmiddelen te bepalen.

Mocht u willen deelnemen aan ons RvS gebruikerspanel aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar uw reactie! Uiteraard ontvangt iedere deelnemer van ons gebruikerspanel een leuke verassing en bij deelname aan een groepsbijeenkomst een passende onkostenvergoeding. Uw contactpersoon binnen RvS Nederland voor het gebruikerspanel is Edward Boom. Hij is bereikbaar via edward.boom@rvsnederland.nl of via het telefoonnummer 036-532 04 50. Vermeld bij uw reactie het mobiliteitshulpmiddel dat u gebruikt, uw adresgegevens en uw geboortedatum. Alvast bedankt voor uw reactie