Vakantiecentrum ’t Hof van Putten zal dit jaar het toneel zijn voor het WK scootmobiel. In samenwerking met MOVRY Experience Center heeft ’t Hof van Putten de organisatie voor dit evenement op zich genomen. De bedoeling van het evenement is niet alleen het sportieve aspect, maar ook zeker om mensen bewust te maken van de mobiliteit die een scootmobiel met zich meebrengt. Onderweg komen de deelnemers verschillende behendigheidsproeven tegen.

Deze hindernissen zijn obstakels die de senioren in het dagelijks leven ook tegen kunnen komen. Hierdoor zit er ook zeker een leerfactor in voor de senioren. Degene die het parcours het snelste aflegt maakt kans om op de grote finaledag terug te komen en te strijden voor de hoofdprijs. Deelnemers kunnen zich aanmelden via wkscootmobiel@hofvanputten.nl en het volgende nummer 0341 – 46 18 50. Ook op de dag zelf kunnen de deelnemers zich nog aanmelden voor het evenement. De kosten voor de gasten van ’t hof van Putten zijn gratis. Voor deelnemers die niet verblijven op ’t hof van Putten wordt een kleine bijdrage van €5,- gevraagd. Hier krijgt u uiteraard een heerlijk bakje koffie bij.

Data:

Data van de voorrondes zijn: Woensdag 1 mei, Woensdag 22 mei, Woensdag 29 mei, Woensdag 19 juni, Woensdag 3 juli, Woensdag 10 juli, Woensdag 17 juli en Woensdag 31 juli. Op woensdag 4 september wordt de grote finaledag georganiseerd.